miercuri, 3 octombrie 2018

Marian Arion: 'Experienta fara pasiune nu conteaza'

A trecut pe la Dinamo si CSM Bucuresti, iar de mai bine de doi ani s-a alaturat echipei noastre.



Incer, dar sigur, a devenit stanca greu de urnit de la Linia a doua, iar in noul sezon Marian Arion si-a propus sa fie in cea mai buna forma a sa de pana acum.

Plusul de experienta si forma sa fizica il recomanda drept un titular pe termen lung, insa inaintasul Grivitei stie ca, fara pasiune si un strop de nebunie, primele calitati sunt cam inutile.

- Marian, cum ai descrie sezoanele petrecute pana acum alaturi de Grivita?

- Au fost doua sezoane antrenante in care cred ca ne-am inchegat ca echipa si a adus la castigarea a doua titluri si la obtinerea promovarii in Divizia Nationala.

- Ne pregatim de debutul in Divizia Nationala. Cum vezi meciul de sambata, cu CS Navodari?

- Cred ca sunt diferente mici intre cele doua echipe, ambele au jucatori buni, iar probabil ca balanta se va inclina in favoarea echipei care este mai disciplinata si mai atenta.

- Grivita intra in DNS ca nou-promovata. Crezi ca ne putem implica in lupta pentru calificarea in play-off sau in lupta pentru medalii?

- Suntem o echipa tanara si ambitioasa si sunt convins ca incheiem competitia pe podium. Sigur obtinem medalii, acum ramane sa vedem si culoarea lor.

- Cum ti s-a parut pregatirea efectuata in ultimele doua luni? Cat crezi ca ne va ajuta in competitie?

- Ultimele doua luni mi-au amintit de antrenamentele efectuate in prima liga sau la echipa nationala. Au fost antrenamente foarte eficiente si care ne-au ajutat sa integram si noii jucatori in familia Grivita.

- Au aparut multi jucatori noi la echipa. Te-a motivat acest lucru sa tragi mai mult de tine la antrenamente?

- Mie oricum imi place sa dau tot ce pot, indiferent ca e vorba de antrenament sau meci. Este un stil de viata pentru mine. Faptul ca sunt multi jucatori noi nu ma sperie. Din contra, ma bucura ca suntem tot mai multi pasionati de rugby.

- Ai jucat la Dinamo si CSM Bucuresti. Cat de mult conteaza pentru tine acest plus de experienta?

- Experienta fara pasiune nu conteaza. Tot ceea ce fac acum este pentru placerea jocului si pentru a fi alaturi de prietenii mei din copilarie.

- In vara ai slabit peste 20 de kilograme pentru a te pune la punct cu conditia fizica. Cat de greu ti-a fost sa faci un asemenea efort?

- Niciun proces de slabire nu este usor. Dar cu un regim controlat si cu antrenamente riguroase m-am apropiat de indeplinirea obiectivului. Si nu vreau sa ma opresc aici.

- Esti inca un jucator tanar. Crezi ca ai sanse sa mai prinzi un contract la o echipa de top?

- Sansele pot aparea tot timpul. Nimic nu este batut in cuie.

- Pe cine vezi favorita la castigarea Diviziei Nationale?

- E o gluma? Clar, Grivita!

- Transmite un mesaj celor care ar putea sa vina si sa sustina echipa. De ce Grivita?

- Recent am vazut un film foarte interesant cum si-a inceput Mandela viata politica, prin ridicarea echipei nationale de rugby. Si una din replici mi-a ramas intiparita: 'Fotbalul este un joc pentru domni jucat de huligani, rugby este un joc pentru huligani jucat de domni'. Asa ca, daca vreti sa vedeti niste domni adevarati, va asteptam la meciuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu