duminică, 20 iulie 2014

Interviu Robert Badea

La aproape 33 de ani, Robert Badea este unul dintre cei mai importanti jucatori din lotul Sportul Studentesc, rivala Grivitei la castigarea Grupei Sud si poate chiar la castigarea Diviziei A. Calitatile il recomanda drept unul dintre cei mai periculosi adversari pentru Grivita, existand multe pareri conform carora Robert Badea este unul dintre cei mai puternici rugbisti din Romania.

sursa foto: Promo Rugby


- Confruntarile dintre Sportul si Grivita au fost extrem de palpitante in primavara. Sa ne asteptam la un spectacol total si in toamna sau miza isi va pune amprenta asupra confruntarilor?

- Clar va fi un spectacol pe masura asteptarilor! Miza va creste cu siguranta nivelul de adrenalina si cu siguranta si pe cel al spectacolului oferit de rugbistii de pe teren.

- Unde se va decide lupta pentru locul 1 in Grupa Sud?

- Cu siguranta castigatoarea Diviziei se va decide in primul meci, pe 30 august, pe "Tei".

- Are Sportul Studentesc forta necesara pentru a castiga Divizia A anul acesta?

- Sportul are toate ingredientele necesare pentru castigarea Diviziei. Singura problema este Grivita (rade)!

- Din postura de adversar, care crezi ca este punctul forte al Grivitei?

- Punctul forte al Grivitei, din punct de vedere tehnic, este linia de treisferturi. Altfel, pe ei ii recomanda coeziunea echipei, dar si spiritul de familie.

- De curand ai devenit, din nou, tatic. Speri ca juniorul sa-ti calce pe urme in materie de rugby?

- Pai, pe mine rugbiul m-a ajutat din foarte multe puncte de vedere: mod de gandire, mod de viata mai ordonat, principii, etc. Deci, da, sper ca ambii juniori sa-mi calce pe urme in materie de rugby.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu