sâmbătă, 5 iulie 2014

Interviu Alexandru Marin



- Pe 30 august este programat primul meci din sezonul de toamna. Cand reia Grivita pregatirea oficiala pentru partea a doua a campionatului?

- Din 28 iulie incepem, "oficial", pregatirea pentru sezonul de toamna, cu trei antrenamente pe saptamana. Tragem sperante ca vom avea si un meci sau doua de pregatire, chiar daca vor fi "jocuri in casa", avand in vedere ca vom primi ceva juniori de la Pantelimon, Aurel Vlaicu si Steaua.

- La jumatatea sezonului regulat Grivita este pe locul 1, cu un punct avans fata de cei de la Sportul Studentesc. Credeti ca Grivita are posibilitatea sa se mentina pe locul 1 la sfarsitul sezonului regulat?

- Cu siguranta Grivita are posibilitatea de a se mentine pe locul 1 la sfarsitul sezonului regulat. Totul depinde numai de jucatori, de modul cum vor raspunde la antrenamentele din perioada precompetitionala, si de "dibacia" noastra de a asigura un climat bun pentru jucatorii noi, in vederea integrarii lor in lot si mai apoi in primul XV.

- Primul meci din toamna este cel cu Sportul din deplasare. Poate Grivita sa repete evolutia senzationala din prima etapa, cand a castigat cu 34-5 pe terenul contracandidatei la castigarea grupei?

- Daca vom aborda meciul la fel ca cel din tur, de pe Tei, si vom respecta strategia deloc complicata, cu siguranta vom avea castig de cauza. Cei de la Sportul nu au cum sa ne surprinda. Le stim atat punctele forte, cat si pe cele slabe. Sper ca la ora meciului sa avem tot lotul valid si sa nu intervina probleme de alta natura (medicala, serviciu, scoala, etc).

- Spre finalul sezonului de primavara au inceput sa apara mici probleme de lot. Are Grivita puterea sa inregimenteze jucatori noi in aceasta vara?

- Suntem in discutii cu mai multi jucatori care au terminat junioratul la Aurel Vlaicu si la Pantelimon. De asemenea, este posibil sa vina cativa jucatori de la Steaua, jucatori pe care sa-i inregimentam in regim asemanator cu cei pe care i-am inregimentat de la Dinamo. Adica ei sa se pregateasca la club, iar la noi sa vina doar la cate doua antrenamente pe saptamana si la meciuri.

- Ce lipseste Grivitei pentru a castiga Divizia A?

- Avem nevoie ca in perioada precompetitionala sa facem antrenamente la care sa fie prezenta toata lumea. Avem nevoie de putina rabdare si incredere cu jucatorii care vin la echipa. Dureaza un pic pana se pun la punct relatiile de joc si ii incadram in primul XV. De asemenea, ne trebuie entuziasmul care ne caracterizeaza. Din punct de vedere financiar pot sa spun ca suntem in parametrii normali. Totul este OK, nu avem datorii catre jucatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu