luni, 2 septembrie 2013

Mini-interviu cu unul dintre fratii Durere

La aproape 31 de ani, Marian Forminte este unul dintre cei mai experimentati jucatori din actualul lot al Rugby Club Grivita.



Evolutiile sale, constante bune, l-au transformat intr-un jucator de baza al echipei, "Docky" ajungand sa devina o jumatate a "Fratilor Durere", alaturi de Luigi Padureanu, din linia intai a Rugby Club Grivita. Indiferent de numele celui de-al doilea pilier care a evoluat alaturi de ei, Alexandru Ionescu, Bogdan Budeanu, Andrei Iacob, Cezar Ionica sau Stefan Abaseaca, Marian Forminte si Luigi Padureanu au fost de nedespartit din linia intai, iar adversarii au simtit pe pielea lor durerea provocata de contactele cu doi dintre jucatorii care au scris istorie pentru Grivita in ultimii ani. Iar Marian Forminte a avut bunavointa de a-mi raspunde la cateva dintre intrebari:

De cati ani joci la Grivita si ce reprezinta pentru tine acest club?

- Sincer, nici nu mai stiu de cati ani joc la Grivita, oricum multi, peste 10. Iti dai seama ce reprezinta pentru mine acest club in conditiile in care am jucat numai pentru Grivita.

Vei mai juca si anul viitor?

- Da, vreau sa mai joc si anul viitor. Simt ca mai am multe de aratat pe teren.

Cum ti se pare echipa la momentul actual, cu mai putin de doua saptamani inainte de startul sezonului de toamna?

- Nu stiu ce sa zic. Trebuie sa vedem la primul meci cum stam si abia apoi putem vorbi. Pana nu vad un joc, nu pot sa-mi dau seama daca putem emite pretentii la castigarea grupei sau nu.

Marian Forminte a fost afectat in ultimele saptamani de o enterocolita, dar inaintasul Grivitei a trecut cu bine peste momentele mai dificile si este asteptat sa revina cat de curand la antrenamentele echipeie, "Docky" sustinand ca este pregatit sa-i infrunte pe rivalii de la Clubul Sportiv Metrorex, pe 14 septembrie, pe Stadionul "Ciurel", in prima etapa a sezonului de toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu