luni, 26 august 2013

Sperante de existenta in Parcul Copilului

Cu mai putin de trei saptamani inainte de startul sezonului de toamna al Diviziei A, Rugby Club Grivita a avut 17 jucatori disponibili la antrenamentul de luni seara, o cifra demna de luat in seama, in conditiile in care in urma cu numai doua saptamani jucatorii prezenti la sedintele de pregatire puteau fi numarati pe degetele de la o mana.

Desi nu este indeajuns pentru a forma o echipa, in conditiile in care e nevoie de minim 18 jucatori disponibili pentru a fi trecuti pe foaia de joc, oficialii clubului din Parcul Copilului sunt increzatori ca pana la ora primului meci, CS Metrorex - RC Grivita, din 14 septembrie, de pe Stadionul Ciurel, grivitenii vor avea inregistrati cel putin 26 de jucatori. Se mizeaza minim 18 jucatori din vechea garda ce a dus greul in ultimii ani la care se vor adauga alti 7-8 juniori veniti de pe la diferite cluburi bucurestene.

Rezultatele dezamagitoare din primavara, 25-29 acasa cu Callatis Mangalia, dupa 0-29 la pauza, si 17-53 cu Clubul Sportiv Metrorex, tot pe teren propriu, si situatia dificila prin care clubul a trecut in ultima perioada fac ca obiectivul Grivitei din aceasta toamna sa fie formarea unei echipe, chiar daca Divizia A se reia practic de la 0. Reprezentantii clubului din Parcul Copilului sunt constienti de sansele minime pe care Grivita le are de a castiga Grupa Sud a Diviziei A si, implicit, dreptul sportiv de a promova in esalonul superior.

Totusi, cei de la Grivita sunt multumiti de modul in care au inceput sa decurga lucrurile in Parcul Copilului, dovada fiind faptul ca gazonul a inceput sa fie udat constant in speranta ca se va prezenta in conditii bune de joc pe 28 septembrie, in etapa a treia, cand Grivita joaca primul meci pe teren propriu, impotriva formatiei Callatis Mangalia. Grivita are de disputat cel putin opt meciuri in aceasta toamna si se spera ca echipa sa se prezinte mai bine decat in primavara.

Abia de anul viitor fanii gruparii din Parcul Copilului ar putea vedea o noua fata a Grivitei si cateva surprize la nivel de lot de jucatori, surprize care sa permita fostei campioane nationale sa domine cu autoritate competitia in Divizia A.

Programul RC Grivita din aceasta toamna:

14 septembrie, Metrorex - Grivita (Stadionul Ciurel, ora 10.00)

21 septembrie, Sportul - Grivita (Stadionul Tei, ora 10.00)

28 septembrie, Grivita - Callatis (Stadionul Parcul Copilului, ora 14.00)

5 octombrie, Grivita - Metrorex (Stadionul Parcul Copilului, ora 10.00)

12 octombrie, Grivita - Sportul (Stadionul Parcul Copilului, ora 10.00)

19 octombrie, Callatis - Grivita (Stadionul Marina, ora 14.00)

26 octombrie, meci de clasament impotriva unei echipe din Grupa Vest, pe teren neutru

2 noiembrie, meci de Cupa Romaniei pe teren propriu, impotriva unui adversar mai bine cotat

RC Grivita ar putea evolua si dupa 2 noiembrie in Cupa Romaniei, in cazul, evident, in care castiga primul meci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu