sâmbătă, 2 iunie 2012

Sportul Studentesc - Rugby Club Grivita 19-31 (5-7)

Rugby Club Grivita si-a consolidat pozitia de lider in Divizia A, Grupa Centru, dupa ce s-a impus, sambata dimineata, cu 31-19 (7-5), pe terenul formatiei Sportul Studentesc intr-un meci contand pentru etapa a saptea.

Obligata sa castige cu punct bonus disputa din Complexul Sportiv Studentesc "Tei", Grivita a abordat meciul cu Sportul Studentesc cu o formula ultra-improvizata pe linia de treisferturi de unde au lipsit Andrei Kiss, Alexandru Galin, Gabriel Ghitan si Claudiu Stefan. Chiar si asa, Grivita a pus stapanire rapid pe joc si, dupa o lovitura de pedeapsa ratata de Cristian Onofrei, in minutul 6, Eugen Titiriga a deschis scorul in minutul 25 cu un eseu de zile mari. Acelasi Cristi Onofrei a transformat si Grivita avea 7-0 cu un sfert de ora inainte de pauza. Profitand de plusul de forta avut pe pachetul de inaintare, Sportul a redus din diferenta in minutul 35, egaland situatia la eseuri, dar gazdele nu au reusit sa si transforme, astfel ca scorul pauzei a fost Sportul - Grivita 5-7. Debutul reprizei secunde i-a apartinut uverturii Cristian Onofrei care a facut 10-5 in minutul 42, dintr-o lovitura de pedeapsa, a marcat un eseu in minutul 46, dupa o actiune personala de toata frumusetea si a fost si la orginea actiunii care a dus la eseul marcat de Alexandru Ungureanu in minutul 49, cand scorul era 24-5 in favoarea Grivitei. Doua erori in aparare au dus la marcarea a doua eseuri de catre gazde astfel ca in minutul 69 diferenta devenise minima, Sportul - Grivita 19-24. Disputa s-a decis in minutul 73, cand Eugen Titiriga a reusit o interceptie la centrul terenului si a sprintat catre terenul de tinta advers, marcand eseul care a adus punctul bonus ofensiv formatiei din "Parcul Copilului". Onofrei a transformat si a stabilit scorul final, Sportul - Grivita 19-31, in ciuda presiunii puse de gazde pe final, cand "studentii" cautau cu inversunare eseul care sa le aduca punctul bonus defensiv. In urma acestei victorii, Grivita se mentine lider in Divizia A, Grupa Centru, dar disputa pentru suprematie este departe de a se fi incheiat, iar pentru grivitenii urmeaza o deplasare cel putin la fel de dificila pe terenul celor de la Metrorex.

Sportul Studentesc - Rugby Club Grivita 19-31 (5-7)
Pentru Grivita au marcat Eugen Titiriga doua eseuri (25, 73), Cristian Onofrei eseu (46), lovitura de pedeapsa (42) si patru transformari (25, 46, 49, 73) si Alexandru Ungureanu eseu (49).
Grivita a jucat cu Ionel Preda - Viorel "Fulgerica" Nicolae (54 Razvan Visan), Eugen Titiriga, Alexandru Ungureanu, Catalin Titiriga (Gabriel Dinica 70) - Cristian Onofrei, George Mereuta - Catalin Gealapu, Sabin Vasilescu, Andrei Stanila - Viorel Perniu, Valeriu Stoicescu - Stefan Abaseaca (Marian Forminte 41), Luigi Padureanu (Andrei Iacob 45), Bogdan Budeanu. Rezerve neutilizate: Alexandru Ionescu, Ionut Manu, Adrian Buzduga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu