luni, 18 iunie 2012

Reactii incurajatoare dupa meciul cu Olimpia; Ionica si Herghelegiu sustin Grivita de peste mari si tari

In ciuda rezultatului inregistrat la meciul cu Clubul Sportiv Olimpia de pe teren propriu, 11-23, evolutia foarte buna a jucatorilor de la Rugby Club Grivita face ca intreaga suflare griviteana sa astepte cu nerabdare ultimele patru etape ale sezonului regulat din Divizia A.

Autor a sase puncte in meciul cu Olimpia de sambata, uvertura Cristian Onofrei spune ca: "Baietii au depus un efort foarte mare cu Olimpia si eu spun ca cei care au intrat pe teren au evoluat foarte bine".

Sabin Vasilescu, unul dintre marii absenti ai meciului cu Olimpia, s-a declarat mandru de evolutia jucatorilor de la RC Grivita si considera ca sunt sanse ca echipa din Complexul Sportiv "Parcul Copilului" sa se prezinte cu o formula de joc redutabila la ultimele patru etape din sezonul regulat. "Ce s-a petrecut pe teren la meciul cu Olimpia imi da putere si sperante. Am vazut la cei care au jucat cu Olimpia scanteia de care avem nevoie. Nu am mai jucat de mult ca in meciul cu Olimpia. Daruire, placaje si unitate. Dupa pauza ce urmeaza o sa fim in efectiv complet si sunt sigur ca anul acesta o sa fim CAMPIONI".

Desi inca nu a apucat sa redebuteze pentru Grivita, centrul Cristian Ionescu are si el numai cuvinte de lauda la adresa coechipierilor sai. "O spun sus si tare si nu stiu cine poate veni cu argumente sa ma contrazica ca principalul nostru adversar din divizia asta suntem chiar noi. Olimpia este o echipa de batut...iar sambata puteam fi castigatori, cu putina concentrare la finalizare. Felicitari intregii echipe pentru felul cum s-au prezentat...suntem o familie"

Marile surprize vin de peste mari si tari, Stefan Herghelegiu si Cezar Ionica, doi dintre fostii jucatori ai Grivitei, transmitandu-le mesaje de incurajare fostilor lor coechipieri. "Fane de la avioane" regreta ca nu poate fi alaturi de prietenii sai in dificila incercare de a castiga Grupa Centru si play-off-ul Diviziei A si le ureaza mult succes Grivitenilor, Cezar Ionica are un mesaj special pentru baieti: "Am strigat de atatea ori GRIVITA VICTORIE!! Faceti-o inca o data pentru noi!! HAI GRIVITA!!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu