miercuri, 6 iunie 2012

RC Grivita, antrenament cot la cot cu "Squadra Azzura"

Doar 14 dintre componentii echipei Rugby Club Grivita au putut raspunde "prezent" la antrenamentul de miercuri seara, insa acestia au avut posibilitatea sa se antreneze cot la cot cu Matteo Pratichetti si ceilalti componenti ai echipei Italia A care vor participa la editia din acest an a IRB Nations Cup.



Aflati in inferioritate numerica, jucatorii de la Grivita au trebuit sa cedeze initiativa si s-au pregatit pe Terenul 2, exersand scheme si gandind cu jind la ziua cand se vor lua de guler cu mai celebrii lor parteneri de Complex Sportiv.



Salutam revenirea la antrenamente a centrului Andrei Kiss, care s-a recuperat dupa accidentarea suferita impotriva Olimpiei si ar putea fi folosit din primul minut al meciului cu Metrorex, de sambata, din deplasare, desi exista si posibilitatea ca el sa fie menajat pentru mult mai dificilul meci cu Olimpia de pe teren propriu, de pe 16 iunie. Componentii echipei Rugby Club Grivita vor efectua vineri, 8 iunie, de la ora 18.30, antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Metrorex din deplasare. Sedinta de pregatire va avea loc pe terenul central din Complexul Sportiv "Parcul Copilului". In prealabil, mai multi componenti ai echipei Rugby Club Grivita se vor afla in tribune la meciul Romania - Uruguay care se va disputa vineri, de la ora 16.00, pe Stadionul "Arcul de Triumf" si care conteaza pentru prima etapa a turneului IRB Nations Cup.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu