sâmbătă, 30 iunie 2012

Rugby Club Grivita - Garda Irlandeza 22-25 (12-5)

Amicalul cu Garda Irlandeza, care se vroia a fi un excelent meci de pregatire inaintea dificilului final de sezon, s-a transformat intr-un meci care a ridicat si mai multe semne de intrebare pentru Rugby Club Grivita. Trupa din Complexul Sportiv "Parcul Copilului" a intrat bine in meci si a reusit sa marcheze doua eseuri in inferioritate numerica. Cristian Onofrei a fost eliminat temporar in minutul 7, insa Stefan Abaseaca (minutul 11), dupa o excelenta actiune de atac purtata pe pachetul de inaintare, si Ionel Preda (minutul 17), dupa una dintre cele mai bune actiuni de atac reusite de Grivita cu linia de treisferturi in ultima perioada, au reusit sa culce balonul in terenul de tinta advers. Acelasi Preda a transformat unul dintre cele doua eseuri si Grivita avea 12-0 in minutul 17. Formatia noastra isi putea mari avantajul pana spre finalul reprizei, dar lipsa de inspiratie si cateva greseli de manuire a balonului a facut ca scorul sa ramana nemodificat. Apoi, dupa minutul 30, jocul Grivitei s-a scurtcircuitat oarecum surprinzator, iar oaspetii au inceput sa controleze disputa. Dupa ce a redus din diferenta gratie unui eseu marcat inainte de finalul primei reprize, Garda Irlandeza a mai reusit doua incercari imediat dupa pauza si avea 17-12 in minutul 51. Grivita a egalat in minutul 59, prin Liviu Urechescu. Gaurile mari din defensiva Grivitei si-au spus din nou cuvantul in minutul 66, cand oaspetii au marcat o noua incercare. Garda Irlandeza a reusit sa puncteze si dintr-o lovitura de pedeapsa si avea 25-17 in minutul 78. La ultima faza a meciului, Marian Forminte a reusit sa marcheze si el un eseu, Cristian Onofrei a ratat transformarea si rezultatul final a fost Rugby Club Grivita - Garda Irlandeza 22-25.

Rugby Club Grivita - Garda Irlandeza 22-25 (12-5)

Pentru Grivita au marcat Stefan Abaseaca, Ionel Preda, Liviu Urechescu si Marian Fominte cate un eseu, Ionel Preda trecandu-si in cont si o transformare.

Grivita a inceput cu Ionel Preda - Catalin Titiriga, Andrei Kiss, Cristian Ionescu, Eugen Titiriga - Cristian Onofrei, George Mereuta - Catalin Rizea, Andrei Iacob, Catalin Gealapu - Bogdan Budeanu, Ionita Mihai - Marian Forminte, Luigi Padureanu, Stefan Abaseaca. Pe parcurs au mai intrat si ceilalti jucatori aflati la dispozitia conducerii tehnice.

Mentiuni:

- Ionel Preda a fost desemnat cel mai bun jucator al Grivitei.
- A fost al treilea meci consecutiv in care capitanul Andrei Kiss intra si se alege cu o accidentare. Centrul Grivitei s-a ales cu o usoara comotie inca din startul partidei si a parasit terenul dupa numai cateva minute. Din fericire, accidentarea nu a fost una serioasa, capitanului Grivitei revenindu-si rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu