miercuri, 2 ianuarie 2019

Alexandru Marin, despre participarea in play-off: 'Nu avem un obiectiv clar. Vrem sa iesim cu fruntea sus dupa fiecare meci'

Au trecut doar cateva zile din Noul An, insa membrii din staff-ul Grivitei se gandesc deja la provocarile din acest an.



Prima mare provocare este participarea in play-off-ul Diviziei Nationale, play-off care se estimeaza ca va debuta in ultimul weekend din luna martie.

Pentru ca vrem sa ne prezentam cat mai bine la cele cel putin cinci meciuri pe care le jucam in primavara s-a stabilit ca inca din 7 ianuarie sa se inceapa pregatirea pentru play-off. Insa pana atunci va invitam sa cititi modul in care Alexandru Marin a comentat evenimentele petrecute in 2018 si asteptarile acestuia de la partea a doua a campionatului.

- Nea Sandu, s-a incheiat un an extrem de important in istoria clubului. Cum s-a vazut acest an de pe margine?

- A fost un an suficient de bogat in reusite, totul culminand cu parcursul bun din Divizia Nationala. Am reusit sa ne indeplinim cam tot ce ne-am propus, iar asta mai ales pentru ca am avut o oarecare stabilitate financiara. Pe aceasta cale as vrea sa multumim tuturor celor care si-au adus aportul la stabilitatea noastra financiara. Am reusit sa aducem cativa jucatori tineri care au inteles ce tine in viata acest club. Eu zic ca am reusit sa le insuflam ideea de a juca din placere si de a se simti bine impreuna. Am beneficiat si de aportul veteranilor care au facut un efort de vointa si, impreuna cu jucatorii mai tineri, au pus umarul la consolidarea Familiei Grivita. Activitatea la Centrul de copii a dat roade reusindu-se formarea unui grup U14. Astfel se asigura continuitatea prichindeilor. Si vreau sa le transmitem felicitari antrenorilor BENEVOLI Florian Besliu si Mihai Duta, dar si membrilor Comitetului de parinti.

- Ce inseamna pentru Dumneavoastra faptul ca echipa a avut puterea sa se inscrie si sa aiba evolutii cel putin onorabile in Divizia Nationala?

- Inseamna ca existam, contam si speram ca in play-off sa avem evolutii care sa ofere tuturor satisfactii.

- Este meritata calificarea echipei in play-off-ul DNS-ului?

- Din punctul meu de vedere situatia este clara. Rezultatele vorbesc de la sine. Iar daca rezultatele ne-au deschis calea catre aceasta calificare inseamna ca meritam sa fim intre cele mai bune sase echipe din Divizie.

- Cum s-au miscat tinerii care s-au alaturat echipei in acest sezon?

- Avand in vedere ca cei mai multi dintre ei au intrat in focuri dupa o perioada mai scurta sau mai lunga, as zice ca putem pune calificativul de satisfacator spre bine. Eu zic ca au calitati deosebite si mult spatiu de imbunatatire a jocului.

- Cand se estimeaza reluarea pregatirei? Care este planul echipei?

- Probabil din 7 ianuarie o sa intram in paine putin cate putin. Planul de atac va fi unul putin modificat, de comun acord cu jucatorii, avand in vedere ca ne asteapta meciuri foarte tari in play-off.

- Suntem intre cele mai bune sase echipe din DNS. Ne putem bate pentru medalii?

- Noi nu avem practic un asemenea obiectiv. Vrem doar sa ne simtim bine in pregatire si pe teren, la meciuri, iar la finalul fiecarei partide in parte sa iesim de pe teren cu fruntea sus, multumiti de prestatiile avute. Asta nu inseamna ca vom refuza un culoar favorabil daca se iveste ocazia de a ne implica in lupta pentru medalii.

- Ati simtit in vara lui 2018 ca am putea avea soarta baietilor de la Sportul Studentesc?

- DA, am avut mari emotii, dar am continuat sa speram si sa cautam solutii. Si aici vreau sa multumesc tuturor celor care s-au implicat si se implica in mentinerea in viata a echipei, se stiu ei, nu vreau sa dau nume.

- Daca pestisorul de aur v-ar putea satisface 'trei dorinte', care ar fi cei trei jucatori pe care ati vrea sa-i aduceti pentru a ne ajuta in play-off?

- La momentul actual nu am vreo pretentie sau vreo preferinta. Portile sunt deschise pentru toti cei care inteleg ce se intampla si ce se vrea in Parc, in Templu, cum ne place noua sa zicem. Eu ma rog la cel de Sus sa ii tina sanatosi pe cei care duc greul acum la echipa.

- In final va invitam sa transmiteti un mesaj celor care sustin echipa. Cat de mult conteaza pentru baieti sa stie ca sunt iubiti?

- Celor care au facut posibila participarea in DNS (pastram anonimatul) le multumesc in numele Familiei si le transmit ca incercam ca, prin evolutiile din play-off, sa nu ii dezamagim. De asemenea, nu vreau sa-i dezamagim nici pe cei care ne-au sustinut din Tribuna la toate meciurile din Templu. Cat despre BAIETII din echipa, ei trebuie sa stie ca, indiferent de rezultate, cei care sunt alaturi de echipa ii iubesc. Deci, un An Nou cu sanatate, bucurii si impliniri tuturor si sa ne vedem cu bine la primul meci oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu