marți, 15 ianuarie 2019

Programul meciurilor din play-off si prima reactie a antrenorului Alexandru Marin

Marti, la sediul Federatiei Romane de Rugby, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul si play-out-ul Diviziei Nationale de Seniori.



Repartizata la pozitia a cincea, Rugby Club Grivita a avut ghinionul sa se afle printre echipele care vor juca doar de doua ori pe teren propriu si de trei ori in deplasare.

Astfel, formatia noastra va avea urmatorul program:

La CS Navodari, pe 30 martie

Cu RC Barlad, pe 6 aprilie

La CSM Suceava, pe 13 aprilie

La Stiinta Petrosani, pe 20 aprilie

Cu RC Gura Humorului, pe 4 mai

Primele patru clasate merg in semifinale, care vor avea loc tot in luna mai si se vor disputa dupa sistemul 1 cu 4 si 2 cu 3, pe terenul formatiilor mai bine clasate.

Prezent la tragerea la sorti de marti, Alexandru Marin, antrenorul principal al echipei noastre, a oferit si prima reactie:

'Ce pot sa spun? Este o tragere buna, din punct de vedere sportiv, dar se putea si mai bine. Din calculele noastre reiesea ca am putea avea trei deplasari lungi, la Suceava, la Petrosani si la Gura Humorului, si iata ca ne-au picat doua astfel de deplasari complicate ca organizare. Mai mult, ele sunt si una dupa alta la interval de o saptamana. Pe de alta parte, avem avantajul ca jucam acasa cu echipele din Barlad si Gura Humorului, practic contracandidatele la locul 4, iar daca ne impunem in cele doua partide eu zic ca avem asigurata accederea in semifinale. Una peste alta, as spune ca oricum noi ne-am depasit de mult conditia, iar pentru noi acest play-off ar trebui sa fie ca o sarbatoare care sa ne permita sa ne bucuram de rugby. Si vreau pe aceasta cale sa transmit mult succes si celorlalte participante'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu