marți, 16 septembrie 2014

Interviu Marian Forminte

Constant unul dintre cei mai buni jucatori de la Grivita, capitanul Marian Forminte are misiunea dificila de a-si monta coechipierii inaintea partidei decisive cu Sportul Studentesc de pe teren propriu de sambata, 20 septembrie, ora 10.00.

sursa foto: Promo Rugby


- Pregatit pentru meciul decisiv cu Sportul Studentesc?

- Sunt pregatit si foarte determinat pentru a castiga meciul de sambata.

- Grivita a aratat foarte bine in confruntarea cu CS Metrorex. Avem forta necesara pentru a castiga partida de sambata?

- Forta necesara a existat intotdeauna. Aproape de fiecare data cand am fost invinsi de Sportul Studentesc, am pierdut din vina noastra. Nu am stat bine la capitolul ordine in joc si disciplina.

- Sunt ceva probleme de efectiv. In ce masura ne afecteaza lipsa unei banci de rezerve adecvate?

- Incerc sa nu ma gandesc la prea mult la problemele de efectiv. Dar intr-adevar este o problema serioasa. Accidentarea lui Fane (n.m. - Claudiu Stefan) pare destul de serioasa. De asemenea ar fi absenta lui Perniu (n.m. - Marius Perniu), absenta lui Arsene (n.m. - Alexandru Arsene). Sa nu-l uitam pe Gabi (n.m. - Gabriel Ghitan). Sunt jucatori importanti, care fac diferenta.

- Unde crezi ca se va decide partida cu Sportul?

- Daca ne castigam tusile si vom fi disciplinati sunt sigur ca vom face un meci foarte bun si vom obtine victoria.

- Crezi in castigarea Diviziei?

- Despre castigarea Diviziei nu stiu ce sa zic. Nu stiu la ce nivel se mai afla formatia din Brasov, dar in trecut reprezentau o echipa foarte puternica si care de cele mai multe ori a pus mari probleme Grivitei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu