vineri, 16 mai 2014

Echipa de start pentru meciul cu Sportul Studentesc

25 de rugbisti au participat, vineri seara, la ultimul antrenament efectuat de RC Grivita inainte de meciul cu Sportul Studentesc de pe teren propriu, de sambata, 17 mai, ora 10.00. Partida din Parcul Copilului conteaza pentru etapa a patra a Diviziei A, invingatoarea urmand sa-si asigure, in mare masura, locul 1 in Grupa Est, la sfarsitul sezonului de primavara.

In urma antrenamentului de vineri seara si a discutiilor purtate de membrii staff-ului tehnic cu mai multi jucatori ce acuzau mici probleme medicale, s-a stabilit ca echipa de start pentru meciul cu Sportul Studentesc sa arata astfel:

15. Claudiu Stefan - 14. Gabriel Ghitan, 13. Nicolae Oprea, 12. Claudiu Cristea, 11. Andry Cebotari - 10. Mircea Paraschiv, 9. Alexandru Ungureanu - 7. Alexandru Arsene, 8. Andrei Stanila, 6. Mihai Adam - 5. Bogdan Budeanu, 4. Marius Perniu - 3. Mihai Stefanescu, 2. Luigi Padureanu, 1. Marian Forminte. Rezerve sunt 16. Stefan Abaseaca, 17. Alexandru Ionescu, 18. Andrei Iacob, 19. Mihai Ionita, 20. Florin Bujor, 21. Viorel Nicolae "Fulgerica", 22. Iosif Eva.

Al 23-lea jucator trecut pe foaie urmeaza sa fie stabilit in functie de jucatorii ramasi disponibili. Din lotul Grivitei lipsesc Bogdan Lungu, accidentat in meciul cu Clubul Sportiv Metrorex, si Madalin Birjovanu, probleme personale. Staff-ul tehnic al RC Grivita a decis sa-l arunce in lupta inca din primul minut pe internationalul moldovean Andry Cebotari in conditiile in care acesta a trecut cu bine peste leziunea musculara ce l-a tinut rezerva la confruntarea cu CS Metrorex de sambata trecuta.

RC Grivita si Sportul Studentesc s-au mai intalnit o data in actualul sezon pe 26 aprilie, pe terenul adversarilor nostri de maine. In Tei, victoria a revenit RC Grivita, scor 34-5, iar maine speram ca rugbistii nostri sa puna in scena o noua evolutie remarcabila care sa confirme sezonul foarte bun avut pana acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu