sâmbătă, 31 mai 2014

Clubul Sportiv Metrorex - Rugby Club Grivita 0-22 (0-5)

Rugby Club Grivita a obtinut sambata, 31 mai, a treia victorie din actualul sezon, gruparea din Parcul Copilului impunandu-se, cu 22-0, pe terenul formatiei CS Metrorex, vicecampioana diviziei en-titre. Victoria a fost una muncita si meritata in conditiile in care disputa a avut loc pe o suprafata de joc extrem de dificila. Grivitenii s-au adaptat mai greu la conditiile de joc si au fost dominati in primele minute, Metrorex ratand deschiderea scorului in minutul 2, cand sutul dintr-o lovitura de pedeapsa a trecut putin pe langa H-ul oaspetilor. Treptat, Grivita a pus stapanire pe joc si a inceput sa puna adversarul sub presiune in special gratie evolutiei senzationale a pachetului de inaintare. Atacurile prelungite ale Grivitei au dat roade in minutul 18, cand Bogdan Budeanu a penetrat defensiva Metrorexului si a inscris primul eseu al partidei. A fost si singurul eseu marcat in prima repriza, doar greselile individuale ale grivitenilor facand ca diferenta de la pauza sa fie minima, 5-0 pentru oaspeti. In repriza a doua, staff-ul Grivitei a aruncat in lupta Linia intai de baza, iar mutarea a adus un plus de eficienta. In minutul 49, Grivita a beneficiat de o margine pe partea stanga a atacului, la circa 15 metri de terenul de tinta adversa, iar Marius Perniu a preluat balonul, a profitat de o gaura imensa in defensiva adversa si a marcat al doilea eseu al meciului. In minutul 52 scorul avea sa devina 15-0. Grivita a reusit sa puncteze gratie unui mol excelent pus in aplicare pe partea dreapta a atacului. Reusita i-a fost atribuita lui Marian Forminte, sustinut exemplar de ceilalti jucatori din pachetul de inaintare. Desi se parea ca vom asista la un scor fluviu in repriza a doua, tabela a inghetat pentru mai bine de 20 de minute, iar Grivita a obtinut punctul bonus ofensiv cu mari emotii. In minutul 75, Mihai Adam a reusit o interceptie in propria jumatate de teren, a facut o cursa solidara de peste 50 de metri si a fost placat in extremis, doar terenul extrem de greu nepermitandu-i inaintasului Grivitei sa se duca pana in eseu. Acelasi Mihai Adam a dat lovitura patru minute mai tarziu si a inscris, in minutul 79, eseul care a asigurat Grivitei. Reusita sa a fost singura transformata de Mircea Paraschiv, astfel ca meciul dintre CS Metrorex si RC Grivita s-a incheiat cu victoria oaspetilor, scor 22-0. Pentru Grivita urmeaza trei luni de pauza, urmatorul meci fiind cel cu Sportul Studentesc de pe 30 august, din deplasare.

Clubul Sportiv Metrorex - Rugby Club Grivita 0-22 (0-5)

Pentru Grivita au marcat Bogdan Budeanu eseu ('18), Marius Perniu eseu ('49), Marian Forminte eseu ('52), Mihai Adam eseu ('79), Mircea Paraschiv transformare ('79). Cartonas galben: Florin Bujor ('63).

Grivita a inceput cu Claudiu Stefan - Iosif Eva, Nicolae Oprea, Claudiu Cristea (David Mandache '41), Viorel Nicolae Fulgerica (Andry Cebotari '41) - Mircea Paraschiv, Florin Bujor - Alexandru Arsene, Marius Perniu, Mihai Adam - Bogdan Budeanu, George Berkesz (Valentin Nistoroaia '64) - Stefan Abaseaca (Mihai Stefanescu '44), Andrei Iacob (Luigi Padureanu '44), Alexandru Ionescu (Marian Forminte '44). Rezerva neutilizata: Visan Razvan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu