luni, 6 martie 2017

Adrian Matei, un alt "francez" ramas cu gandul la echipa din Parcul Copilului

Crescut la Grivita, unde a facut parte dintr-o echipa de juniori ce mai cuprindea nume precum Andrei Kiss, Claudiu Dumitru, Ciprian Caplescu sau actualul fundas al echipei de seniori, Ionel Preda, Adrian Matei este un alt rugbist din Parcul Copilului ce a urmat calea strainatatii.



S-a stabilit in Franta, unde a evoluat pentru echipe precum Saint Xriex sau Limoges, dar gandul sau a ramas alaturi de Grivita. Si are puterea sa recunoasca faptul ca "perioada petrecuta la Grivita a fost cea mai frumoasa parte a carierei mele. Poate si pentru ca eram mai tanar si nu conta decat rugbiul".

Ajuns in anturajul echipei nationale, pentru care a evoluat in doua meciuri test in 2013, 9-9 cu Georgia, la Bucuresti, si 30-20 cu Rusia, la Bucuresti, partida in care a si marcat unul dintre cele trei eseuri ale echipei noastre, Adrian Matei spune ca "nu puteam sa ajung atat de sus daca nu valorificam informatiile invatate, despre rugby si despre viata, de la cei cu care am lucrat la Grivita. Nu sunt putine zilele cand ma gandesc la perioada aia si la oamenii pe care i-am intalnit la Grivita".

Adrian Matei este constant la curent cu parcursul echipei de seniori a Grivitei in Divizia A si spune ca "baietii care fac parte din echipa, dar si cei care vin din urma, ar trebui sa profite de fiecare moment petrecut impreuna si trebuie sa dea tot ce au mai bun in fiecare meci pentru ca momentele astea nu sunt vesnice, din pacate. Baietii de la Grivita trebuie sa ia in calcul doar doua notiuni, Forta si Onoare, asta e tot ce conteaza".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu