duminică, 9 septembrie 2012

Rugby Club Grivita - Sportul Studentesc 21-29 (11-15)


Aflata intr-o perioada de criza acuta, Rugby Club Grivita a inregistrat, sambata, a patra infrangere consecutiva pe teren propriu, 21-29 cu Sportul Studentesc. Lipsita de aportul a numerosi jucatori, Grivita a strans cu greu 18 rugbisti pentru aceasta partida, minimul necesar pentru a da startul intalnirii, disputa fiind la un pas sa nu mai aiba loc. In ciuda numeroaselor absente, gruparea din Parcul Copilului a inceput partida in forta si si-a masat adversarul in jumatate oaspetilor de teren, acestia facand fata cu greu startului fulminant de joc. Totusi, o neglijenta a defensivei grivitene a facut ca jucatorii de la Sportul sa deschida scorul gratie unui eseu marcat in minutul 15. Ionel Preda a redus din diferenta in minutul 20, transformand o lovitura de pedeapsa, iar Gabriel Ghitan a intors rezultatul gratie unui eseu marcat in minutul 25, dar bucuria a fost de scurta durata, Sportul preluand din nou conducerea in minutul 28 printr-o noua incercare. Ionel Preda a facut 11-10 pentru Grivita in minutul 32, prin transformarea unei lovituri de pedeapsa, insa scorul pauzei a fost favorabil oaspetilor, 15-11, dupa ce Sportul a reusit un nou eseu in minutul 37. Grivita a fortat ofensiva si in startul reprizei a doua, cand Catalin Titiriga a inscris un eseu in minutul 44, dupa o margine executata rapid de Gabriel Ghitan, cel mai bun jucator al gazdelor. Pana la urma, numeroasele greseli din aparare i-au costat scump pe griviteni, Sportul reusind doua eseuri la rand, ambele transformate. Oaspetii aveau, pe final, un avantaj confortabil, 29-16 in minutul 73, moment din care Grivita nu a mai reusit decat sa reduca din diferenta printr-o noua incercare semnata Luigi Padureanu in minutul 77. In urma acestui rezultat, Grivita si-a compromis orice sansa de a mai spera la locul 1 in Grupa Centru si calificarea in play-off-ul Diviziei A, trupa din Parcul Copilului urmand a se lupta pentru locul al patrulea cu CSM Sibiu sau Lions Arad si cu RCM Galati sau Callatis Mangalia.

Rugby Club Grivita - Sportul Studentesc 21-29 (11-15)

Pentru Grivita au marcat Gabriel Ghitan, Catalin Titiriga si Luigi Padureanu cate un eseu, Ionel Preda doua lovituri de pedeapsa.

Grivita a jucat cu Gabriel Ghitan - Catalin Titiriga, Andrei Mereuta, Eugen Titiriga, Alexandru Ungureanu - Ionel Preda, Andrei Kiss - Ionut Manu, Andrei Iacob, Alexandru Dinica - Liviu Salageanu, Mihai Ionita - Marian Forminte, Luigi Padureanu, Alexandru Ionescu. Rezerve: Mihai Adam, Visan Razvan, Tibi Tanase.

De remarcat ca de la Grivita a lipsit o echipa intreaga: Cristian Onofrei, Claudiu Stefan, Alexandru Galin, Cristian Ionescu, Viorel Nicolae "Fulgerica", Dorin Stefan, George Mereuta, Andrei Stanila, Sabin Vasilescu, Alexandru Arsene, Viorel Perniu, Valeriu Stoicescu, Bogdan Budeanu, Stefan Abaseaca, Catalin Gealapu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu