sâmbătă, 15 septembrie 2012

Rugby Club Grivita - Clubul Sportiv Metrorex 33-10 (21-5)


Dupa trei luni si sase zile de la ultimul succes obtinut, 17-12 cu Clubul Sportiv Metrorex, in deplasare, Rugby Club Grivita a obtinut, in sfarsit, o noua victorie, gruparea din Parcul Copilului reusind sa se impuna, cu 33-10, intr-un meci disputat impotriva aceleiasi formatii, dar pe teren propriu. In ciuda numeroaselor absente din lot, Grivita a trecut fara probleme de codasa Diviziei A, doar lipsa de concentrare la finalizare a elevilor antrenorului Alexandru Marin facand ca diferenta de scor sa nu fie mai mare. Chiar si asa, grivitenii si-au indeplinit obiectivul trecandu-si in cont inclusiv punctul bonus ofensiv acordat pentru minim patru eseuri marcate si bifand o victorie de moral inaintea derbiului cu Clubul Sportiv Olimpia de sambata, 22 septembrie, din ultima etapa a sezonului regulat. Impotriva Metrorexului, Grivita a inceput in forta si, dupa o lovitura de pedeapsa transformata de Stefan Dorin, in minutul 3, flankerul Catalin Gealapu a reusit primul eseu al partidei in minutul 5. Aflat in mare forma, Stefan Dorin si-a mai trecut in cont sase puncte, uvertura improvizata a Grivitei reusind sa transforme o lovitura de pedeapsa in minutul 26 si sa puncteze chiar si dintr-un dropgol in minutul 29. Oaspetii au redus din diferenta in minutul 33, insa eseul celor de la Metrorex a fost un simplu foc de paie, Gabriel Dinica reusind a doua incercare a Grivitei inainte de pauza. Stefan Dorin a transformat si eseul marcat de postul jucator al Olimpiei si la pauza scorul era 21-5 pentru Rugby Club Grivita. Dupa mai bine de 20 de minute de acalmie, prima faza incinsa din repriza a doua am notat-o abia in minutul 63, cand linia de treisferturi a Grivitei a reusit un contraatac de zile mari in urma caruia Stefan Dorin, cel mai bun jucator de pe teren, a reusit sa inscrie o incercare netransformata. Oaspetii au mai reusit si ei un eseu, in minutul 66, insa Grivita a incheiat conturile in minutul 78, cand Andrei Stanila a destramat apararea adversa cu o actiune de senzatie si i-a pus un eseu cadou pe tava demi-ului Andrei Mereuta, care peste doua saptamani va disputa poate cel mai greu "meci" al carierei, tanarul jucator al Grivitei urmand sa se casatoreasca. Stefan Dorin a transformat si a patra incercare a Grivitei si a stabilit scorul final.

Rugby Club Grivita - Clubul Sportiv Metrorex 33-10 (21-5)

Pentru Grivita au marcat Stefan Dorin eseu, doua transformari, doua lovituri de pedeapsa si un dropgol, Catalin Gealapu, Gabriel Dinica si Andrei Mereuta cate un eseu.

Grivita a jucat cu Visan Razvan - Alexandru Ungureanu, Gabriel Dinica, Eugen Titiriga, Catalin Titiriga - Stefan Dorin, Andrei Mereuta - Catalin Gealapu, Andrei Stanila, Alexandru Arsene - Bogdan Budeanu, Sabin Vasilescu - Marian Forminte, Luigi Padureanu, Stefan Abaseaca. Pe parcurs au mai intrat Alexandru Ionescu, Ionut Manu, Liviu Salageanu, Tibi Tanase si Ionita Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu