sâmbătă, 1 septembrie 2012

RUGBY CLUB GRIVITA - CSO PANTELIMON 27-44 (24-21)


Rugby Club Grivita a fost la un pas sa produca marea surpriza a primului tur al Cupei Romaniei, insa formatia din "Parcul Copilului" a cedat, in cele din urma, impotriva formatiei CSO Pantelimon, echipa cotata cu sanse importante de a evolua, din sezonul viitor, in SuperLiga. Cum era de asteptat, decisi sa rezolve rapid meciul, tinerii jucatori de la Pantelimon au inceput in forta disputa, dar nu au luat in calcul ambitia grivitenilor de a face un meci mare, astfel ca, in minutul 8, batrana tabela din "Parcul Copilului" ar fi trebuit sa arate, daca functiona, un neverosimil 12-0 pentru gruparea gazda. Plusul de ambitie si indemanare s-a concretizat in doua eseuri impresionante reusite de Andrei Kiss (min. 4) si Cristian Onofrei (min. 8), dupa doua interceptii si doua contraatacuri fulger. Uvertura Grivitei a reusit sa transforme si incercarea lui Kiss, spre disperarea legendarului Mircea Paraschiv, managerul general al oaspetilor, care nu intelegea nimic din ceea ce se petrecea pe teren. Apararea Grivitei a dat primul rateu in minutul 11, cand s-a incasat primul eseu, insa gazdele au continuat sa se mentina in avantaj. Cristian Onofrei a reusit sa converteasca in puncte inca trei lovituri de pedeapsa, iar Andrei Mereuta a reusit un dropgol senzational in minutul 23, faza aplaudata la scena deschisa inclusiv de o parte dintre sustinatorii oaspetilor. La pauza scorul era 24-21 pentru Grivita, dupa o prima repriza extrem de incinsa si in care elevii lui Alexandru Marin au demonstrat ca, cu putina atentie si sustinere, se pot bate de la egal la egal cu adversari cu pretentii mult mai mari. Repriza a doua a inceput in nota de dominare a Grivitei, care a mai reusit sa puncteze gratie unei lovituri de pedeapsa transformata de Cristian Onofrei, insa, odata cu trecerea timpului, oaspetii au inceput sa impuna ritmul si grivitenii au iesit tot mai greu din propria jumatate de teren. CSO a preluat conducerea pentru prima data in minutul 60, 29-27, si nu a mai cedat initiativa pana la final, oaspetii reusind sa mai puna 15 puncte pe tabela in ultimele 20 de minute ale partidei. Chiar daca au suferit o noua infrangere si au fost eliminati din Cupa Romaniei, grivitenii merita felicitati pe deplin pentru efortul depus intr-un meci disputat in conditii total nefavorabile pentru echipa din "Parcul Copilului". BRAVO BAIETI!!! BRAVO GRIVITA!!!

Rugby Club Grivita - CSO Pantelimon 27-44 (24-21)

Pentru Grivita au marcat Andrei Kiss (eseu), Cristian Onofrei (eseu, transformare si patru lovituri de pedeapsa) si Andrei Mereuta (dropgol).

Grivita a inceput cu Ionel Preda - Dorin Stefan, Andrei Mereuta, Cristian Ionescu, Visan Razvan - Cristian Onofrei, Andrei Kiss - Alexandru Arsene, Andrei Stanila, Catalin Gealapu - Valeriu Stoicescu, Viorel Perniu - Bogdan Budeanu, Luigi Padureanu, Marian Forminte. Au mai jucat Ionut Manu, Alexandru Ionescu si Catalin Titiriga. Au ramas pe banca de rezerva Adrian Buzduga si Ionita Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu