miercuri, 25 mai 2022

Damian Ispas, dupa accidentarea suferita in meciul cu Politehnica Iasi: "Am revazut faza de 10 ori si tot nu inteleg ce naiba s-a intamplat"

Rugby Club Grivita a obtinut, sambata trecuta, a treia victorie consecutiva in Liga Nationala de Rugby, 17-10 cu Politehnica Iasi, rezultat care ne da sperante in perspectiva unei toamne de foc cand, practic, echipele provenite din Divizia Nationala de Seniori plus Universitatea Cluj isi vor masura fortele pentru ocuparea locului 5, primul din asa-numitul play-out. 

Sursa foto Dan Mihai


Din pacate, victoria obtinuta impotriva celor de la Politehnica Iasi a fost platita destul de scump. Capitanul Damian Ispas a suferit o accidentare urata si a avut nevoie de schimbare inca din minutul 2 al partidei. 

Din fericire, exista indicii care arata ca Damian a trecut cu bine peste momentul greu si tragem sperante ca absenta lui de pe teren va fi una de scurta durata. 

Totusi, protocolul spune ca liderul Grivitei trebuie sa stea pe bara cel putin la meciul cu Steaua Bucuresti care se joaca sambata, 28 mai, pe arena din Ghencea. Eventuala aparitie a lui Damian pe foaia de joc la meciul cu Dinamo, din 4 iunie, depinde de o evaluare ulterioara a unui medic specialist, dar si de rezultatele unor teste la care inchizatorul Grivitei urmeaza sa fie supus. 

Am stat de vorba cu Damian atat pentru a vedea ce face, cat si pentru a ne spune ce urmeaza si care sunt ambitiile lui pentru sezonul de toamna: 

"La momentul actual sunt ok si eu cred ca am trecut deja peste momentul mai greu. Din pacate, tot trebuie sa fac pauza sambata si ma oftic tare ca ratez cel putin un meci din cele doua pe care urmeaza sa le jucam cu echipele mari din grupa. Sunt ok, nu pot sa spun ca am avut ceva simptome, insa ma duc chiar astazi la un neurolog, sa vad ce zice, si ma duc sa-mi fac si un CT, ca sa fie totul ca la carte. Sincer, m-am uitat la faza aia de 10 ori si tot nu inteleg ce naiba s-a intamplat, ca nu a intrat tare. Asta e, oricum provocarea cu adevarat mare o sa fie in toamna, cand ne dorim sa castigam din nou cu echipele cu care am castigat si acum plus, de ce nu, sa castigam si cu cei de la Navodari. Noi ne dorim sa castigam si un eventual meci cu cei de la Cluj ca, pana la urma, de asta intri pe teren, ca sa dai totul pentru a obtine victorii, insa trebuie sa recunoastem ca cei de la Cluj se anunta a fi o nuca tare. Cred ca, cel putin la momentul actual, sunt peste orice echipa care a venit din Liga a doua. Totusi, numai ideea ca am putea castiga impotriva unei echipe de prima liga ne ambitioneaza si ne face sa speram. Trebuie sa luam totul pas cu pas, sa ne pregatim cat mai bine in vara si sa vedem ce ne aduce meciurile din toamna. Pana atunci, eu imi doresc sa revin cat mai repede pe teren si, de ce nu, sa reintru chiar de la meciul cu Dinamo", a fost mesajul transmis de capitanul Grivitei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu