luni, 30 septembrie 2019

Rugby Club Grivita - Rugby Club Gura Humorului 33-7 (12-7)

Duminica, in prima etapa a noului sezon din Divizia Nationala de rugby, Rugby Club Grivita s-a impus pe teren propriu, scor 33-7, in confruntarea cu Rugby Club Gura Humorului.




Asteptat cu mult interes in sanul echipei, primul duel oficial dupa o pauza de patru luni s-a incheiat cu victoria clara a echipei noastre, la capatul unei partide castigate gratie plusului avut la nivel de banca de rezerve, dar in special gratie tacticii.

Constienti de forta superioara a pachetului de inaintare, oaspetii au inceput mai bine partide si ne-au supus unei presiuni constante care insa, din fericire, nu s-a concretizat si pe tabela inexistenta.

In schimb, la primul atac mai consistent al nostru, in minutul 31, am profitat de linia de joc mult mai mobila si am reusit sa aducem cu succes balonul din partea stanga spre partea dreapta a atacului, aripa Mihai Cernean inscriind primul eseu al partidei si primul eseu al Grivitei din noul sezon.

La nici cinci minute dupa a picat si al doilea eseu al nostru. Revenit dupa o lunga absenta si dupa o operatie complicata la genunchi, Claudiu Podoleanu si-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar Stefan Patrascu a facut 12-0 din transformare.

Finalul primei reprize a adus si singurele puncte ale oaspetilor. A fost un eseu de penalizare, pentru placaj inalt in faza iminenta de eseu, si scorul pauzei a fost 12-7 pentru Grivita.

Din fericire, cum spuneam, tactica de a lasa pe banca o serie de jucatori experimentati a facut diferenta in repriza a doua. Intrarea lor, coroborata cu oboseala inregistrata in tabara oaspetilor, ne-a ajutat sa mai punem trei eseuri, toate transformate, pe tabela.

Andrei Chitic, Marius Mamoc si Andrei Homiuc au marcat cate un eseu, Homiuc, noul demi al Grivitei, trecandu-si in cont si trei transformari.

S-a terminat Rugby Club Grivita - Rugby Club Gura Humorului 33-7, rezultat care ne asigura primele cinci puncte din actualul sezon si ne ofera un plus de incredere in perspectiva primei deplasari din noul sezon, chiar daca CSM Suceava a cedat la Barlad, 15-52, si cauta sa razbune esecul respectiv.

Rugby Club Grivita - Rugby Club Gura Humorului 33-7 (12-7).

Au marcat: Mihai Cernean, Claudiu Podoleanu, Andrei Chitic, Marius Mamoc si Andrei Homiuc cate un eseu, Andrei Homiuc trei transformari, Stefan Patrascu o transformare. Cartonase galbene: Andrei Cojocaru, Silviu Tanase.

Rugby Club Grivita a inceput cu Ionel Preda - Mihai Cernean, Ionut Cristea, Andrei Cojocaru, Valentin Catescu - Stefan Patrascu, Andrei Homiuc - Marius Perniu, Damian Ispas, Andrei Mitrea - Catalin Marin, Claudiu Podoleanu - Iulian Ailincai, Andrei Chitic, Marian Forminte. Au mai intrat Bogdan Budeanu, Luigi Padureanu, Alexandru Sima, Andrei Costea, Alexandru Marin, Marius Mamoc, Marius Ioana, Silviu Tanase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu