joi, 24 septembrie 2015

Silviu Gradinaru, una dintre marile sperante RC Grivita

Rugby Club Grivita a facut senzatie in actualul sezon al Diviziei A, fiind lider autoritar cu victorii pe linie, toate succesele fiind obtinute cu punct bonus ofensiv.



In partea a doua a sezonului, la echipa de seniori a debutat Silviu Gradinaru, unul dintre cei mai buni juniori propusi de gruparea din Parcul Copilului in ultimii ani. Inaintasul Grivitei, provenit pe filiera CS Aurora Baicoi, a jucat primul meci oficial, la seniori, contra CSM Sibiu si a avut o evolutie incantatoare, incununata cu doua eseuri de zile mari. Plusul de experienta, acumulat in timpul prezentelor sale la loturile nationale de juniori, l-au transformat pe Silviu intr-un jucator de baza al RC Grivita, rugbist in care ne punem toate sperantele inaintea unui final de sezon extrem de incarcat.

- Silviu, dupa indelungi asteptari, ai debutat pentru RC Grivita intr-un meci de seniori. Cum ti s-au parut primele 80 de minute jucate in tricoul echipei?

- Primele 80 de minute jucate in tricoul echipei de seniori au fost extraordinare. Este o mandrie sa joci alaturi de niste baieti atat de experimentati si de intelegatori.

- Esti obisnuit sa joci la inchidere. Ti-a fost greu sa intri la linia a doua?

- Nu am avut probleme. Nu mi-a fost greu deloc pentru ca sunt un jucator polivalent.

- Din ce ai vazut si ai simtit pana acum, crezi ca poate Grivita sa castige Divizia A?

- Este greu de spus, in acest moment, daca putem castiga Divizia A. Sunt totusi multe lipsuri la echipa.

- Ai acumulat multa experienta, cochetand si cu loturile nationale de juniori. Care crezi ca sunt punctele tale forte?

- Ma bazez pe inaltime, forta, viteza si, mai ales, pe daruire. Intotdeauna ma implic 110%.

- Care este clubul tau favorit din Romania? Unde ti-ai dori sa ajungi sa joci?

- Momentan Grivita este in sufletul meu. Nu m-am gandit la un club anume unde mi-as dori sa ajung. Astept sa vad ce-mi rezerva viata.

Urmatorul meci oficial in care il puteti vedea pe Silviu in actiune este derby-ul cu Sportul Studentesc de pe teren propriu, din etapa a 12-a a Diviziei A. Meciul va avea loc pe 3 octombrie, de la ora 10.00, pe Stadionul "Parcul Copilului". Pana atunci, grivitenii si-au propus sa mai joace un meci amical, cu Steaua U19, sambata, 26 septembrie, de la ora 11.00, pe aceeasi arena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu