vineri, 11 septembrie 2015

RC Grivita - CSM Sibiu, in drumul spre a opta victorie consecutiva!

Lider autoritar in Divizia A, cu sapte victorii din sapte posibile, Rugby Club Grivita se pregateste intens pentru confruntarea cu CSM Sibiu care va avea loc sambata, 12 septembrie, de la ora 12.00, pe Stadionul "Parcul Copilului".Este primul meci oficial al grivitenilor disputat pe teren, dupa 83 de zile, iar staff-ul tehnic al echipei isi doreste sa vada potentialul gruparii inainte de meciurile extrem de dificile cu Sportul Studentesc si CS Manastur. In tur, grivitenii s-au impus fara probleme la Sibiu, scor 55-7, dar asta nu inseamna ca partida de sambata este dinainte castigata. Intrati in hora calificarii in semifinale, dupa retragerea formatiei CS Metrorex, sibienii vin la Bucuresti decisi sa-si vanda scump pielea si, eventual, sa obtina punctele necesare pentru a-si asigura locul al patrulea, ultimul care asigura calificarea in fazele superioare ale competitiei. Pentru a afla starea de spirit din lotul grivitenilor, am apelat la Florin Bujor, unul dintre cei mai experimentati si cei mai constanti jucatori ai formatiei din "Parcul Copilului":

- Florin, sambata avem primul meci oficial dupa aproape trei luni de pauza. Este echipa la 100% din potential?

- Intr-adevar este primul meci oficial si ma bucur enorm ca incepem joaca. Baietii sunt foarte nerabdatori sa incepem returul si ne-a parut rau ca nu s-a mai realizat deplasarea de la Mangalia, de sambata trecuta (n.r. - RC Callatis Mangalia este a doua echipa retrasa din campionat, dupa CS Metrorex). Pot spune ca in acest moment suntem aproape de 100% din potential, pentru ca in vara s-a facut o pregatire foarte buna in care s-a pus accentul pe imbunatatirea conditiei fizice.

- Grivita a castigat cu punct bonus ofensiv toate meciurile de pana acum. Sa ne asteptam la o noua astfel de victorie impotriva echipei CSM Sibiu?

- Sambata vom castiga tot cu punct bonus, pentru ca asta este tot ce ne dorim. Ba chiar sunt sigur ca vom castiga toate meciurile din retur cu punct bonus ofensiv. Am incredere in echipa.

- Sunt ceva probleme de efectiv, mai ales la nivel de treisferturi. Mai are Grivita, in acest moment, forta necesara pentru a se bate la titlu?

- Anul acesta nu exista pentru noi locul 2 sau infrangere. Stam in continuare foarte bine pe treisferturi pentru ca avem jucatori cu experienta care pot juca pe orice post. In continuare avem o echipa foarte buna.

- Pe cine vezi ca principal adversar? Sportul Studentesc sau CS Manastur?

- Evident ca Sportul Studentesc este principalul nostru adversar. Au jucatori cu experienta si intotdeauna s-au montat foarte bine in meciurile disputate impotriva noastra.

- Sambata este foarte posibil sa intri ca uvertura. Este acesta postul tau favorit sau te descurci mai bine ca centru?

- Postul de uvertura imi place foarte mult pentru ca iti da puterea sa faci tot ce vrei cu balonul, de la tine pleaca toate fazele. Dar, sincer, tot la centru imi place mai mult. Acolo ma simt liber.

Meciul Rugby Club Grivita - CSM Sibiu se disputa sambata, 12 septembrie, de la ora 12.00, pe Stadionul "Parcul Copilului". Grivitenii vin din postura liderului absolut al Diviziei A, avand sapte victorii la activ. CSM Sibiu este ultima clasata, insa la mica distanta in urma formatiei RC Farul Constanta, echipa care ocupa locul 4, ultimul care asigura calificarea in semifinale. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu