joi, 30 aprilie 2015

Juniorii RC Grivita, meciuri de foc la sfarsitul saptamanii

Cum debutul Diviziei A s-a amanat cu doua saptamani, iubitorii RC Grivita sunt invitati sa-si indrepte atentia si in weekendul care vine spre echipele de juniori ale gruparii din Parcul Copilului.

Sambata si duminica pot fi considerate zile pline de rugby in Parcul Copilului in conditiile in care sunt programate doua meciuri extrem de atractive. Sambata, 2 mai, de la ora 10.00, reintra in focuri echipa de juniori sub 18 ani a RC Grivita. Formatia noastra da piept cu echipa Colegiului Tehnic Dinicu Golescu in etapa a opta, prima a returului.

RC Grivita ocupa locul al saselea in clasament, la aceasta categorie de varsta, cu 11 puncte acumulate din primele sapte meciuri, iar o victorie obtinuta sambata le-ar oferi posibilitatea "micilor" griviteni sa urce chiar pe locul al patrulea in clasament, peste rivala din meciul de peste doua zile.

Va reamintim ca echipa RC Grivita U18 a obtinut cateva rezultate datatoare de sperante in tur: 17-6 cu Dinamo, 14-14 cu CSO Pantelimon (singurul meci in care liderul autoritar nu a reusit sa se impuna) si 29-14 la SCM Pitesti. Disputa din tur, dintre CT Dinicu Golescu si RC Grivita a fost una relativ echilibrata, gazdele reusind sa se impuna in special gratie avantajului terenului propriu.

Duminica, 3 mai, de la aceeasi ora 10.00, sunteti asteptati la meciul de juniori sub 17 ani dintre Rugby Club Grivita si Colegiul National Aurel Vlaicu. Partida conteaza pentru a etapa a saptea, iar "micii" grivitenii vor sa-si ia revansa dupa esecul suferit saptamana trecuta, in fata Colegiul Tehnic Dinicu Golescu. Misiunea este una extrem de dificila, in conditiile in care jucatorii de la Colegiul National Aurel Vlaicu s-au impus, in tur, cu 56-12. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu