joi, 2 aprilie 2015

Lotul provizoriu RC Grivita pentru noul sezon

Pe 25 aprilie este programat sa inceapa noul sezon al Diviziei A la rugby. Pentru prima data dupa mult timp, reprezentantii Federatiei Romane de Rugby au decis sa uneasca echipele din acest esalon intr-o singura grupa. La nivel declarativ se anunta un sezon extraordinar, sapte echipe urmand a se bate pentru castigarea diviziei: Rugby Club Grivita, Sportul Studentesc, Clubul Sportiv Metrorex, Rugby Club Callatis Mangalia, CFR Brasov, CSM Sibiu si CS Manastur. Pe 25 aprilie, Rugby Club Grivita ar trebui sa joace pe teren propriu, impotriva echipei din Mangalia, insa exista semnale din teritoriu conform carora competitia ar putea suferi modificari din cauza situatiei instabile de la majoritatea cluburilor. Chiar si asa, membrii staff-ului tehnic de la Rugby Club Grivita au definitivat, in mare masura, lotul pentru noul sezon. Momentan, Alexandru Marin, Valeriu Falcusanu si Ermil Pasache se bazeaza pe 22 de jucatori, la care se vor adauga sapte juniori.

Lotul provizoriu RC Grivita pentru noul sezon:

Linia I - Marian Forminte, Luigi Padureanu, Ionut Zamfir, Alexandru Ionescu, Andrei Iacob.

Linia II - Bogdan Budeanu, Alexandru Daineanu.

Linia III - Robert Gontineac, Marius Perniu, Andrei Stanila, Viorel Nicolae "Fulgerica".

Mijlocas la gramada - Alexandru Ungureanu.

Mijlocas la deschidere - Mircea Paraschiv, George Enescu.

Aripi - Gabriel Ghitan, Claudiu Stefan, Iosif Eva.

Centri - Nicolae Oprea, Alexandru Marin jr., Florin Bujor.

Fundasi - Stefan Herghelegiu, Ionel Preda.

Acestora este foarte posibil sa li se alature sapte juniori: Razvan Mardar, Dan Cirlescu, Mihaita Andrei, Daniel Stoica, Bogdan Mihai, Nicolae Savu, Catalin Ionita.

Se spera ca pana la ora de start a primului meci din noul sezon, RC Grivita sa mai inregimenteze cel putin doi sau trei jucatori veniti pe filiera Dinamo Bucuresti, inclusiv jucatori cu experienta pentru a completa lotul care, in cele din urma, va cuprinde 32 de jucatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu