vineri, 7 martie 2014

Achizitii de cinci stele la RC Grivita

Cu sapte saptamani inainte de startul noului sezon din Divizia A la rugby, Grivita continua sa se intareasca cu jucatori cu experienta care pot ajuta echipa din Parcul Copilului sa treaca peste dezastrul de anul trecut.

Nicolae Oprea a marcat un eseu impotriva Portugaliei, in deplasare, in 2001

 In acest moment, pe langa reinregimentarea unor jucatori care au mai trecut pe la Grivita (Bogdan Budeanu, Andrei Stanila, Alexandru Arsene, Florin Bujor, Stefan Abaseaca), gruparea din Parcul Copilului este pe punctul sa oficializeze achizitionarea unor jucatori care au scris istorie pentru Dinamo Bucuresti.

Alex Podarescu a mai evoluat pentru Grivita intr-o perioada in care gruparea din Parcul Copilului punea probleme oricarui adversar

Daca despre posibila aducere a centrului Nicolae Oprea, jucator cu noua selectii la echipa nationala, s-a mai vorbit, surpriza este eventuala aducere a lui Alexandru Podarescu, rugbist ce revine special in Romania pentru a da o mana de ajutor Grivitei. Prin aducerea lui Podarescu, staff-ul Grivitei spera sa rezolve problema postului de uvertura, existand mari semne de intrebare in legatura cu cine ar putea purta numarul 10 pe tricou in sezonul care va incepe pe 26 aprilie. In alta ordine de idei, grivitenii au inceput din 3 martie un program intens, cu trei antrenamente pe saptamana, iar atmosfera din sanul echipei este promitatoare, obiectivul echipei fiind castigarea Diviziei A. In continuare grivitenii negociaza posibilitatea de a aduce cativa juniori promitatori de la Dinamo si CSM Bucuresti, spera sa mai aduca unul-doi jucatori experimentati, printre rugbistii asteptati la antrenamente fiind Cristian Munteanu, fost si el la Dinamo Bucuresti, si, nu in ultimul rand, discuta posibilitatea de a disputa unul sau doua meciuri amicale pana la startul sezonului, ambitia elevilor antrenorului Alexandru Marin fiind sa se prezinte la un nivel inalt inca de la primul meci oficial, cel cu Sportul Studentesc din deplasare, de pe 26 aprilie. Interesant este ca, desi Grivita incepe sezonul cu doua meciuri disputate in deplasare, la Sportul Studentesc si la Callatis Mangalia, rugbistii de la Grivita sunt increzatori ca pe 10 mai, la primul meci disputat in templul rugbiului romanesc, echipa va avea punctaj maxim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu