luni, 2 iulie 2012

Cezar Ionica, Claudiu Dumitru si Doru Paul Nan s-au antrenat cu Grivita

Aproape 20 de jucatori s-au prezentat, luni seara, la un nou antrenament efectuat de Rugby Club Grivita pe stadionul din Complexul Sportiv "Parcul Copilului", desi gruparea din Divizia A se afla oficial inca in vacanta pana pe 16 iulie. Fata de piesele grele, si disponibile, ale gruparii, la sedinta de pregatire si-au facut aparitia si trei jucatori care au imbracat pana nu de mult tricoul fostei campioane a Europei: Cezar Ionica, Claudiu Dumitru si Doru Paul Nan.



Afectati de probleme medicale, Claudiu Dumitru si Doru Paul Nan nu au evoluat pentru Grivita in 2012 si sunt sanse minime ca ei sa revina in lot, desi prezenta lor ar reprezenta un mare avantaj inainte de meciurile din finalul actualului sezon. Aflat in vacanta in Romania, dupa ce a incheiat un nou sezon intr-o liga semiprofesionista din Anglia, Cezar Ionica nu a reusit sa se mentina departe de teren si a profitat de ocazie pentru a efectua un antrenament alaturi de fostii sai colegi de la Rugby Club Grivita.



Atmosfera destinsa, de vacanta, si-a facut simtita prezenta si la repriza a treia, jucatorii, fosti si actuali, amintindu-si cu deosebita placere cateva dintre momentele importante din epoca moderna a Rugby Club Grivita.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu