miercuri, 4 iulie 2012

Alexandru Galin si Claudiu Stefan, operati cu succes

Alexandru Galin si Claudiu Stefan, doi dintre cei mai importanti jucatori ai formatiei Rugby Club Grivita, au fost operati astazi, la Spitalul de Urgenta Floreasca, in urma accidentarilor suferite la genunchi in actualul sezon.



Conform primelor informatii, operatiile au decurs cu bine astfel ca este foarte posibil ca cei doi jucatori au mari sanse sa fie externati cat mai rapid, pentru a se putea reface alaturi de familii si cei dragi. Se spera ca etapele de recuperare sa fie parcurse cat mai rapid, iar cei doi rugbisti sa revina pe teren la inceputul sezonului 2013.



O delegatie a clubului, alcatuita din mai bine de 10 jucatori, i-a vizitat pe cei doi jucatori pentru a-i incuraja. Accidentatii au profitat de ocazia pentru a le ura mult succes coechipierilor lor inaintea meciurilor extrem de dificile din finalul actualului sezon, semn ca si la numai cateva ore dupa operatii, Alexandru Galin si Claudiu Stefan se gandesc la dreptunghiul verde al arenei din Complexul Sportiv "Parcul Copilului" si la binele "campioanei unei mari iubiri", Rugby Club Grivita.

Foto via Luigi Padureanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu