duminică, 4 ianuarie 2015

Interviu Claudiu Stefan- Ai primit trofeul acordat pentru "Revenirea Anului", cum te-ai simtit sa joci din nou intr-un meci oficial dupa o pauza de aproape doi ani?

- Vreau sa le multumesc tuturor pentru trofeul primit. Dupa operatie am zis ca nu mai joc rugby niciodata, dar nu te poti abtine sa nu traiesti emotiile din teren. In plus este o mare placere sa joci rugby alaturi de niste oameni care iti sunt prieteni si nu doar simpli colegi sau coechipieri.

- Ai fost unul dintre cei mai utilizati jucatori si ai marcat trei eseuri. Cum ai caracteriza evolutiile tale? Puteai face mai multe in conditiile in care ai evoluat pe un post cu care nu esti obisnuit, cel de fundas?

- N-am fost in cea mai buna forma, dar prin prezenta mea cred ca le-am dat mai multa incredere coechipierilor, chiar si din postura de fundas.

- Pe finalul sezonului ai acuzat din nou probleme la genunchiul operat. Care este situatia ta la momentul actual? Fanii echipei isi pot face sperante ca te vor vedea pe teren si anul viitor?

- Din pacate nu pot spune nimic concret la momentul actual. Doctorul mi-a zis ca nu pare ceva grav, dar mi-a recomandat sa fac un RMN si nu am apucat pana acum. Sper ca intr-o saptamana sau doua sa stiu exact despre ce este vorba. Insa gandul imi este tot pe teren, jucand pentru Grivita.

- Grivita a incheiat sezonul pe locul 2. Ce crezi ca a lipsit echipei pentru a castiga Divizia A?

- Dorinta de victorie ne-a facut sa ne pierdem capul in anumite momente. Ar fi trebuit sa jucam cu mai multa responsabilitate si sa fim mai ordonati.

- Am pierdut trei dintre cele patru meciuri jucate impotriva rivalei Sportul Studentesc. Au fost ei prea buni sau am comis noi prea multe greseli?

- Nu pot spune ca au fost mai buni ca noi, totusi in primul meci i-am invins clar la ei acasa. Cred ca au fost mai motivati decat noi.

- Unde si-a petrecut Revelionul unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei?

- Am petrecut Revelionul alaturi de prieteni.

- Un mesaj de inceput de an pentru toti membrii familiei Grivita!

- Le doresc tuturor sa fie sanatosi si plini de speranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu