joi, 27 februarie 2014

Lotul provizoriu RC Grivita

Desi mai sunt circa doua luni pana la startul Diviziei A la rugby, 30 de jucatori se antreneaza deja sub comanda staff-ului tehnic al RC Grivita condus de reputatul antrenor Alexandru Marin. In sedinta ce a avut loc miercuri seara s-a stabilit ca, incepand de luni, 3 martie, jucatorii sa efectueze cate trei antrenamente pe saptamana, dupa programul clasic, luni - miercuri - vineri. Obiectivul echipei este castigarea diviziei, astfel ca antrenamentele, programate a incepe la ora 19.15, vor dura doar cate 60 de minute, dar vor fi extrem de intense, una dintre concluziile staff-ului tehnic, dupa esecurile pe linie de anul trecut, fiind ca trebuie lucrat intens la conditia fizica. Exista posibilitatea ca, in cazul in care jucatorii sunt de acord, sa se treaca la un sistem cu patru antrenamente pe saptamana. Antrenorii RC Grivita au la dispozitie un lot extrem de variat din care nu lipsesc Bogdan Budeanu, Andrei Stanila si Alexandru Arsene (reveniti de la Stejarul Buzau), Claudiu Stefan (revenit dupa o pauza de doi ani cauzata de o accidentare urata la genunchi), Florin Bujor (ultima data la Clubul Sportiv Olimpia Bucuresti) sau fostul international Nicolae Oprea (36 de ani, noua selectii in echipa nationala, jucator care are la activ meciuri disputate impotriva Angliei, Irlandei si Tarii Galilor).

Lotul provizoriu al RC Grivita:

Linia intai - Stefan Abaseaca, Luigi Padureanu, Marian Forminte, Alexandru Ionescu, Andrei Iacob, Alexandru Ciocan.

Linia a doua - Viorel Perniu, Bogdan Budeanu, Valentin Nistoroaia, Mihai Ionita.

Linia a treia - Mihai Adam, Andrei Stanila, Alexandru Arsene, Catalin Gealapu, Madalin Birjovanu, Victor Dima, Ionut Rosu.

Mijlocas la gramada - Andrei Neacsu, Gabriel Neacsu.

Mijlocas la deschidere - Alexandru Ungureanu, David Mandache.

Centri - Nicolae Oprea, Florin Bujor, Alexandru Maracine.

Aripi - Viorel Nicolae "Fulgerica", Claudiu Stefan, Gabriel Ghitan, Iosif Eva, Gabriel Nedelcu.

Fundasi - Visan Razvan, Liviu Salageanu.

Lotul este considerat unul provizoriu mai ales ca antrenorii Grivitei se tem ca anumiti jucatori vor renunta la ideea de a evolua pentru Grivita, iar pentru alti rugbisti exista oferte de la cluburi din esaloanele superioare. Pe de alta parte, tehnicienii gruparii din Parcul Copilului spera ca echipa sa mai poata aduce 2-3 jucatori de valoare pe posturi considerate deficitare plus cativa juniori de perspectiva ce urmeaza sa fie inregimentati cu imprumut de la Steaua si CSM Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu