vineri, 1 martie 2013

In sfarsit s-a stabilit programul Diviziei A

Dupa lungi asteptari, oficialii Rugby Club Grivita au aflat programul editiei 2013 a Diviziei A. Gruparea din Partea Copilului a fost repartizata in Grupa Sud, alaturi de Callatis Mangalia, Sportul Studentesc, Clubul Sportiv Metrorex si CSM Focsani. Campionatul national, Divizia A, va incepe pe 6 aprilie, insa nu si pentru Rugby Club Grivita, formatie care va sta in prima etapa. Astfel, primul meci oficial al Grivitei pe 2013 va fi pe 13 aprilie, cand in Parcul Copilului vine Callatis Mangalia. Grivita va mai sustine patru partide in primavara, una pe teren propriu, cea cu Metrorex, din 27 aprilie, si trei in deplasare, la Sportul Studentesc (20 aprilie), la CSM Focsani (11 mai) si la Callatis Mangalia (25 mai). In lunile iunie si iulie se vor disputa cinci turnee open de rugby in 7, la care pot participa toate echipele din tara, indiferent de divizie, iar conducerea Rugby Club Grivita spera sa inscrie formatia la cel putin doua turnee. Divizia A se va relua pe 28 septembrie, cand in Parcul Copilului vine Sportul Studentesc. Apoi, Grivita mai joaca la Metrorex, pe 5 octombrie, si acasa cu CSM Focsani, pe 12 octombrie. Grivita trebuie sa castige Grupa Sud pentru a obtine dreptul de a promova in Divizia Nationala. Pe 19 si 26 octombrie, Grivita va sustine o dubla de clasament cu o echipa din Grupa Vest in care s-au inscris Lions Arad, CSM Sibiu si CFR Brasov. Pe 2 noiembrie, Grivita va evolua in primul tur al Cupei Romaniei.

Initial se stabilise ca Rugby Club Grivita sa evolueze intr-o grupa cu Sportul Studentesc, Callatis Mangalia si Clubul Sportiv Metrorex si trebuia sa joace cate patru meciuri cu fiecare dintre aceste echipe. Pe 19 februarie, in Grupa Sud a fost admisa si CSM Focsani, grupare care a primit o derogare speciala pentru a putea evolua in Divizia A. Totusi, formatia din Focsani risca sa fie exclusa din competitie, daca nu depune dosarul complet in termen de trei luni de la data admiterii initiale. 

6 aprilie: Grivita sta

13 aprilie: Grivita - Callatis Mangalia (ora 14.00)

20 aprilie: Sportul - Grivita (ora 10.00)

27 aprilie: Grivita - Metrorex (ora 10.00)

11 mai: CSM Focsani - Grivita (ora 14.00)

18 mai: Grivita sta

25 mai: Callatis Mangalia - Grivita (ora 14.00)

Lunile iunie-iulie: Grivita ar putea participa la turneele open de rugby in 7

28 septembrie: Grivita - Sportul (ora 10.00)

5 octombrie: Metrorex - Grivita (ora 10.00)

12 octombrie: Grivita - CSM Focsani (ora 14.00)

Pe 19 si 26 octombrie Grivita joaca meciuri de clasament

2 noiembrie: Grivita joaca in primul tur al Cupei Romaniei, competitie care continua cu meciuri in fiecare sambata pana pe 30 noiembrie, cand este programata finala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu