marți, 7 august 2018

Lotul provizoriu de 40 de jucatori al Grivitei

Rugby Club Grivita a inceput pregatirile pentru prima participare in Divizia Nationala dupa multi ani cu un lot provizoriu record de 40 de jucatori.



La nivel cantitativ, gruparea din Parcul Copilului sta bine, insa ramane de vazut daca jucatorii noi care s-au alaturat colectivului se pot ridica la nivelul asteptarilor in meciurile din toamna.

Trebuie precizat din start ca lotul provizoriu cuprinde inclusiv jucatori care, din motive personale sau medicale, vor putea evolua doar in sezonul de primavara, dar si jucatori tineri atrasi catre grup mai degraba pentru a se obisnuia cu atmosfera din echipa si nu neaparat pentru a intra direct in focurile luptei.

De asemenea, trebuie precizat ca lista ramane deschisa pana la primul meci din 15 septembrie, astfel ca cine crede ca poate aduce un plus peste ce avem la dispozitie si cine este de acord cu conditiile modeste de la Grivita este bine-venit.

Nu in ultimul rand, ne bucura prezenta unui numar mare de jucatori tineri pregatiti sa invete din experienta jucatorilor trecuti de 30 de ani si dornici sa-si astepte randul pentru a prelua stafeta si spiritul Grivita de la acestia.

Lotul provizoriu al RC GRIVITA

I - Catalin Oancea, Andrei Chitic, George Moise, Marian Forminte, Mihai Stefanescu, Iulian Ailincai, Andrei Iacob, Luigi Padureanu.

II - Marian Arion, Bogdan Budeanu, Alexandru Daineanu, Andrei Stanga, Claudiu Podoleanu.

III - Andrei Mitrea, Damian Ispas, Sabin Vasilescu, Marius Perniu, Florin Oprisor, Alexandru Arsene, Andrei Stanila, Bogdan Ochenatu.

demi - Catalin Becheanu, Alexandru Ungureanu.

10 - Mugurel Sarbu, Florin Iancu.

aripi - Marius Ioana, Constantin Sandu, Valentin Catescu, Andrei Cojocaru, Stefan Herghelegiu, Liviu Cristian, Florin Coman, Stefan Mihailescu, Catalin Dinu.

centri - Marius Mamoc, Alexandru Marin, Florin Bujor, Mihai Melnicov.

fundas - Ionel Preda, Liviu Mamoc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu