luni, 28 septembrie 2015

Bogdan Mihai, una dintre marile sperante RC Grivita

Obligata sa treaca sapte jucatori sub 23 de ani pe foaie la fiecare meci, RC Grivita a pariat, cu oarecare neincredere, pe mai multi tineri jucatori, unii dintre ei veniti la echipa pe filiera RC Aurora Baicoi.



Totusi, cei mai multi dintre pustii aruncati in premiera in lupta in actualul sezon au profitat de sansele lor si au demonstrat calitati care ii recomanda drept piese importante in angrenajul echipei. Unul dintre acesti tineri jucatori este Bogdan Mihai, rugbist care a debutat cu o dubla in Divizia A, reusind sa marcheze doua eseuri in meciul cu RC Callatis Mangalia din prima etapa a actualului sezon. Din pacate o problema medicala care a necesitat interventie chirurgicala l-a scos din circuit pentru mai multe luni. Totusi, Bogdan a revenit cu brio in formula de start si a evoluat cu multa ambitie si determinare in meciul cu CSM Sibiu, de pe teren propriu, singurul jucat pana acum de RC Grivita in retur. Iar staff-ul tehnic se bazeaza din plin pe serviciile sale mai ales ca pentru echipa urmeaza o luna octombrie extrem de incarcata, cu cinci partide consecutive extrem de dificile si in care Grivita nu are voie sa faca pasi gresiti daca vrea sa-si indeplineasca obiectivul, respectiv sa castige titlul de campioana.

- Bogdan, esti una dintre revelatiile actualului sezon. Cum ti se par primele meciuri jucate la seniori?

- Primele meciuri jucate la echipa de seniori le-am depasit cu bine, acest lucru se datoreaza si colegilor de echipa care mi-au impartasit din experienta lor impresionanta de joc, m-au ajutat sa ma integrez rapid in echipa si sa trec peste etapa de juniorat. Intr-adevar, se simte o diferenta considerabila intre cele doua categorii, juniori respectiv seniori, din punct de vedere tactic, dar mai ales fizic.

- Care crezi ca sunt atuurile tale?

- Atuurile mele sunt specifice varstei, pofta de joc, multa energie si viteza.

- Esti cunoscut drept un foarte bun numar opt. Iti place sa joci si pe alte posturi?

- Numarul 8 a fost primul numar pe care l-am purtat de cand am fost introdus cu adevarat in aceasta lume minunata a balonului oval, l-am purtat cu mandrie si am jucat cu acest numar pe spate cu multa placere. Imi place sa joc tot ce tine de linia a 3-a dar si in linia de troacari, in mod special aripa.

- Din ce ai simtit si ai vazut tu pana acum, crezi ca Grivita are puterea necesara pentru a castiga titlul?

- Cu siguranta Grivita este echipa care merita si care va castiga in mod cert titlul.

- La ce echipa, din Romania sau din strainatate, ti-ai dori sa joci?

- Pe viitor as dori sa joc la o echipa dintr-un esalor superior. Vreau sa acumulez experienta si sa progresez in mod continuu. Tin sa le multumesc colegilor de echipa care ma ajuta sa progresez si de la care am multe de invatat in continuare. Un contract la o echipa din strainatate ar insemna o realizare pentru oricare jucator deoarece la noi in tara acest sport nu este tocmai popular si nu se investeste pe masura rezultatelor impresionante care se obtin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu