vineri, 6 septembrie 2013

Mini-interviu cu Gabriel Ghitan, aripa de baza a Grivitei

Cu opt zile inainte de debutul sezonului de toamna din Divizia A la rugby, Gabriel Ghitan, unul dintre cei mai constanti jucatori de la Rugby Club Grivita, a avut bunavointa de a-mi raspunde la cateva intrebari pentru a ne da seama cum se vede viitorul echipei din Parcul Copilului de pe aripa stanga.\



- La Grivita au avut loc numeroase schimbari in ultima perioada, cum ti se pare echipa la momentul actual?

- Echipa este foarte tanara in acest moment, avem multi juniori care par jucatori de viitor.

- Cum crezi ca se vor descurca noii veniti?

- Baietii par sa stea bine din punct de vedere fizic, sunt bataiosi, asa, acuma trebuie sa vedem si cum se vor descurca in meciuri, cand contactele sunt altele si, inevitabil, apar si loviturile adevarate. Trebuie vazut cat de pregatiti sunt sa se "loveasca" cu oamenii mari.

- Apropo de echipa, crezi ca aveti sanse sa emiteti pretentii la victorii impotriva unor adversari precum Callatis Mangalia sau Clubul Sportiv Metrorex, echipe care v-au cam tavalit in primavara?

- Evident echipa este in formare, abia se formeaza anumite relatii de joc, se anunta un sezon complicat pentru noi, dar sunt sigur ca, in timp, vor veni si victoriile.

- Ai ajuns la 32 de ani, din care o mare parte petrecuti pe terenul de rugby, vei mai evolua si anul viitor?

- Eu vreau sa joc in continuare, daca ma mai tin oasele. Deci daca pot si nu cumva plec din tara as pune umarul cu cea mai mare placere la renasterea unui club minunat precum Grivita.

Prezent la antrenamentul de miercuri seara, cand a fost folosit cu preponderenta in formula probabila de start, pe postul de aripa stanga, Gabriel Ghitan a laudat numarul mare de jucatori prezenti la sedinta de pregatire, 23, in conditiile in care au lipsit cel putin alti 10 jucatori care au drept de a evolua pentru Rugby Club Grivita in aceasta toamna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu