vineri, 22 iunie 2012

Semne bune vacanta are

In ciuda faptului ca, oficial, sunt in vacanta pana pe 16 iulie, cu doua saptamani inainte de reluarea campionatului, circa 20 de jucatori ai formatiei Rugby Club Grivita s-au intalnit si astazi la Stadionul "Parcul Copilului", pentru a participa la obisnuitul antrenament de vineri seara.

Prezenta putea fi si mai semnificativa, insa o parte dintre jucatori si-au stabilit concediul pentru aceasta perioada, tocmai pentru a putea fi prezenti la meciurile dificile ce urmeaza. Atmosfera a fost una deosebit de placuta si datatoare de sperante pentru o formatie care este obligata sa castige toate cele patru meciuri pe care le mai are de disputat pentru a-si indeplini obiectivul, clasarea pe locul 1 al Grupei Centru din Divizia A.

La antrenament au participat si mai multi jucatori aflati in probe si care ar putea completa lotul Grivitenilor in finalul unui sezon in care echipa a fost zdruncinata serios de probleme de efectiv. Dupa sedinta de pregatire care a durat aproape doua ore si s-a desfasurat la peste 30 de grade celsius, jucatorii de la Rugby Club Grivita s-au reunit intr-o sedinta in care parerea unanima a fost ca echipa trebuie sa forteze imposibilul si sa bifeze promovarea in Divizia A, in ciuda dificultatilor financiare existente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu